Despre Companie

O mașină bună înseamnă Autoexpres!

ISTORIA COMPANIEI

Compania “EXPAUTO GRUP” S.R.L. a fost fondată în anul 2006 în Chișinău. Partenerii noștri sunt dealeri bine cunoscute în SUA și Europa.
AUTOEXPRES este unul dintre cele mai cunoscute centre vânzări auto din Moldova. Avem mai mult de 9 ani de experiența profesională pe piața Moldovei.

Caracteristica principală a companiei este serviciul exclusiv, care presupune suport complet pentru fiecare client, atât în timpul cumpărării ca și în timpul funcționării.

Cumpărând auto în Autoexpres angajații salonului nostru, care au fost instruiți în centre europene, vă vor oferi consultații calificate în selectarea mașinii conform cerințelor Dvs.

Departamentul financiar intocmește auto în сredit, leasing, asistă în asigurare. Dacă se dorește, clienții pot schimba mașina susținută de una nouă prin sistema Trade-in. Prețurile la mașini sunt mai accesibile decât în alte saloane auto. Ne oferim clienților noștri cele mai favorabile condiții de cumpărare.

Pe site-ul nostru puteți găsi foarte simplu modelul dorit cu un Filtru de căutare convenabil, puteți vedea caracteristici pentru fiecare model mai detaliat, obțineți prețuri curente de piață, să fiți conștienți de cele mai recente noutățile de producători auto străine.

Prin utilizarea eficientă a tehnologiilor moderne şi standarde înalte de lucru, compania Autoexpres sa stabilit pe piața auto Moldovei cu succes. Mulți ani de experiență în vânzări ne ajută să înțelegem mai bine nevoile clienților noștri și să ajutăm în alegerea mașinii.
Dacă doriţi să cumpăraţi o mașină bună, veniți la AUTOEXPRES!

CARACTERISTICI PRINCIPALE

  • Vânzarea de vehicule noi în salonul nostru

  • Vânzarea de vehicule cu parcurs care se corespund cerințelor Dumneavoastră

  • Automobile în credit cu condiții cele mai favorabile pentru Dvs.

  • Leasing auto: convenabil, simplu, comod!

  • Test Drive-uri сu mașină din orice clasă

  • Opţiunea cumpărării automobilului după sistemul TRADE-IN – cea mai bună propunere numai la noi!

  • Ne oferim clienților noștri condiții cele mai avantajoase pentru cumpărare vehicul la cele mai corecte prețuri de pe piață

  • Personal calificat și cu experiență pot oferi sfaturi detaliate cu privire la alegerea modelului potrivit

MODELE POPULARE

Back to top